اهالی کوچه بهمن | همان مردم رئیس انجمن هنر‌های تجسمی خراسان رضوی: برای حضور در این جشنواره، به دنبال آثار برجسته و باکیفیت بودیم باران کوثری صداپیشه داستان صوتی تیستو سبزانگشتی شد دیدار استاندار خراسان رضوی با امیراطهر سهیلی، کارگردان فیلم سینمایی برادر کوچک من زمان پخش قسمت چهارم سریال ازازیل در شبکه نمایش خانگی شاهزاده دربه در | درباره فیلم تاکسیدرمی، ساخته محمد پایدار سوژه پرکشش، روایت کم جان | نگاهی به فیلم ماریا، به کارگردانی مهدی اصغری ازغدی فرار به عقب از ترس مسائل روز | درباره چهل وسومین جشنواره ملی فیلم فجر زمان پخش سریال سلمان فارسی اعلام شد پایتخت ۷ بعد از شب‌های قدر پخش می‌شود صفحه نخست روزنامه‌های کشور - چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ حضور فیلم کوتاه نیجریه در دو جشنواره جهانی + جزئیات ماجرای شکایت ستاد امربه‌معروف از سریال تاسیان چیست؟ رونمایی از ۱۱ کتاب در حوزه ارتش و دفاع مقدس بن افلک و جان برنتال با فیلم حسابدار در راه سینما + عکس
سرخط خبرها

شاهزاده دربه در | درباره فیلم تاکسیدرمی، ساخته محمد پایدار

  • کد خبر: ۳۱۶۰۲۵
  • ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۲
شاهزاده دربه در | درباره فیلم تاکسیدرمی، ساخته محمد پایدار
«تاکسیدرمی» نمونه‌ای از فیلم‌هایی است که در ایده پردازی اولیه امیدوارکننده به نظر می‌رسند، اما در مرحله اجرا، دچار فقدان انسجام روایی، ضعف در شخصیت پردازی و ناتوانی در ایجاد یک لحن و تشخص می‌شوند.
محمد عنبرسوز
نویسنده محمد عنبرسوز

به گزارش شهرآرانیوز؛ فیلم سینمایی «تاکسیدرمی»، به کارگردانی محمد پایدار و تهیه کنندگی محمدجواد موحد، اثری است که در چهل وسومین جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمده و کارش را با ایده‌ای نسبتا جذاب و خلاقانه آغاز می‌کند: سردرگمی و آوارگی شاهزاده پهلوی در بستر تاریخ ایران و تحولات اجتماعی. در ادامه اما، این فیلم، چه به لحاظ روایت و چه از نظر اجرایی، آن قدر سردرگم و مغشوش عمل می‌کند که نه از پس خنداندن مخاطب برمی آید و نه می‌تواند پیام مشخص و دقیقی را به بیننده منتقل کند یا حتی به لحنی که برای مخاطب قابل درک باشد، دست پیدا کند. این فیلم که از حضور بازیگرانی توانمند بهره می‌برد، نتوانسته از ظرفیت‌های بالقوه‌ای که برای خلق اثری موفق و گیرا در اختیار دارد، بهره بگیرد.

بدبختانه «تاکسیدرمی» در مسیر روایت خود به گونه‌ای حرکت می‌کند که شخصیت‌ها و موقعیت‌های کمدی به شکلی ناقص و ناپخته رها شده‌اند و نتیجه این رویکرد، اثری است که نه در ژانر کمدی به توفیق دست پیدا می‌کند و نه به لحاظ داستانی، انسجام لازم را دارد. حتی حضور هنرپیشه‌های کارکشته‌ای همچون مجید صالحی و حسن معجونی و تلاش‌های این دو نفر هم نمی‌تواند فیلم را نجات دهد و روند بسط قصه آن قدر با لکنت همراه است که در نهایت این اثر به مثابه فیلمی بی رمق و چندپاره مقابل چشم مردم به نمایش درمی آید.

با وجود انبوهی از نقاط ضعف که امکان فرم گرفتن را از «تاکسیدرمی» سلب می‌کنند، این فیلم از منظر طراحی صحنه، لباس و گریم، استاندارد‌های قابل قبولی را رعایت کرده است.

علاوه بر این، تنوع بصری قابل توجهی هم در این فیلم وجود دارد که می‌توان گفت یکی از معدود نقاط قوت اثر محسوب می‌شود. اما این امتیاز‌ها هم در نهایت نمی‌تواند ضعف‌های اساسی فیلم را بپوشانند و آن را برای مخاطب به تجربه‌ای دلپذیر تبدیل کند.

«تاکسیدرمی» نمونه‌ای از فیلم‌هایی است که در ایده پردازی اولیه امیدوارکننده به نظر می‌رسند، اما در مرحله اجرا، دچار فقدان انسجام روایی، ضعف در شخصیت پردازی و ناتوانی در ایجاد یک لحن و تشخص می‌شوند.

این فیلم را می‌توان به عنوان تجربه‌ای ناکام در سینمای کمدی ایران ارزیابی کرد که با وجود برخی نکات مثبت، از رسیدن به نقطه مطلوب بازمی ماند و بعید به نظر می‌رسد که در گیشه هم بتواند به فروش بالایی دستپیدا کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->